Höst, tankar och tips.

2016-09-04 21:42

Hösten är här med allt vad det innebär. 

Även om jag älskar sommaren så är det något speciellt med hösten. Ttots att man vet att vi precis nu påbörjar ett halvår av mörker, så gillar jag det här lite kyliga vädret. Luften känns fräschare på något sätt. Att då ta en promenad genom en gul/brun skog är något av det bästa som finns. Väldigt mycket cliché men sant.

Jag tror också slutspurten av Allsvenskan har mycket att göra med höstens charm. Drar mig till minnes när jag stod i klacken på stadion för x antal år sen, tillsammans med 5-6000 andra likasinnade stod vi emot piskande regn och snålblåst för att skjutsa spelarna fram till seger mot lag som Trelleborg och Kalmar. Inga matcher som går till historien för sin underhållning, men varje poäng räknas och känslan av att vara en del av något större är ju något som präglat människan genom historien, om än undermedvetet i vissa fall. Denna höst har vi några riktiga stormatch att se fram emot dessutom. Många hemmamatcher mot riktigt bra motstånd väntar såsom Malmö, Norrköping och framförallt derbyna. Här på Djurgårdsbloggen kommer vi såklart ladda stort inför dessa matcher med tankar, minnen och analyser. Så jag hoppas ni följer med oss då. 

Till sist skulle jag vilja ger er ett tips, och det är att kolla in Djurgården Basket. Föreningen storsatsar och siktar högt i tabellen kommande säsong som dessutom innehåller stormatcher i form av derbyn mot AIK. Med det grymma stöd som jag vet Djurgårdsfamiljen kan stå för så tror jag vi kan se fram emot en mycket underhållande säsong.

Följ oss på sociala medier