Utgående kontrakt - vilka lämnar och stannar?

2016-10-14 20:49

Tre spelare har utgående kontrakt i Djurgårdens IF inför nästa säsong. Dags att spekulera vilka som får lämna och stanna.

Kenneth Höie har länge varit en av Djurgårdens bästa spelare men har tappat väldigt mycket form denna säsong. Utkonkurrerad delvis av Hampus Nilsson och sen helt av Andreas Isaksson. 38 år och känslan är att han kommer få det väldigt svårt att ta tillbaka förstaplatsen. Låt kontraktet löpa ut och ge honom en riktigt fin avslutning på Tele2. 

Haris Radetinac hade varit en av Allsvenskans bästa spelare om inte oturen varit framme med två långdragna skador. Frågan är vilken form han kan ta sig tillbaka till. Skulle dock inte ha något emot om han fick ett kontrakt på 1-2 år. Det bästa vi kan göra är att ge honom chansen att komma tillbaka i sin egen takt. 

Alexander Faltsetas har varit bofast i startelvan sen han värvades under Pelle Olsson. En krigare med skön personlighet som är nyttig för laget. Har även utvecklat sitt passningsspel under sin tid hos oss men passar bättre i rollen som defensiv mittfältare där han får "städa", Lägstanivån är dock fortfarande något som måste arbetas på och med tanke på Falles ålder (29) så borde han nått sin "prime" vi det här laget. Här är jag splittrad, förstår om man förlänger med honom för långsiktigheten. Samtidigt har rykten florerat kring Tom Pettersson i Göteborg, För mig kvittar det egentligen mellan Falle och Petterson, spelaren vi alla egentligen kommer drömma om hela vintern spelar just nu i Schweiz.

Så här säger SuperBo>>>

Följ oss på sociala medier