Blandade tankar

2016-12-09 14:00

Mycket händer i DIF trots säsongen är slut och spelarna är på semester. Här är lite blandande tankar. 

Jag vill ta tillfället i akt att tacka Anders Johansson för hans tid i klubben. En person som ständigt jobbat i det tysta, men ändå varit en stor del av Djurgården senaste åren. Jag förstår att Özcan vill plocka in sin gubbar, men ändå lite tråkigt att Anders få gå ut bakvägen utan några större avtackningar. Men sånt är livet och framförallt fotbollen. 

Tommi Vaiho är tillbaka, något som jag inte tror någon tippade på förhand. Kan tycka det är lite konstigt val av Tommi då han har gjort det bra i GAIS senaste åren och skulle säkert kunnat fortsätta som ordinarie i en annan klubb. Han är dessutom i en ålder då han bör vara nära sin absoluta toppnivå, att han väljer självmant att sitta på bänken bakom Isaksson kommande åren känns ologiskt. Men kan vara flera saker som väger över tex familj eller hemlängtan till Stockholm. Oavsett tror jag han är den bäste andremålvakten vi kunnat få. Välkommen Tommi.

Jacob Une-Larsson uttagen till landslagsturnén! Unnar Jacob detta såklart men han får ge fan i att skada sig. Januari-turnén känns ganska föråldrad anno 2017, när inte ens bästa spelarna från Danmark och Norge får åka med för sina klubbar känns hela samlingen ganska överflödig. 

Såhär i jultider har fotbollsabstinensen inte slagit in ännu. Jobbet och det kommande jul- och nyårfirandet tar för mycket fokus för att man ska hinna tänka på något annat. Det är i Januari och februari avsaknaden är som värst när absolut inget annat händer och mörkret och kylan tränger i märgen på en. Men än så länge duger Silly Season bra som underhållning. 

Följ oss på sociala medier