Gott nytt år!

2017-01-05 14:43

Efter lite jul och nyårsledighet kör vi igång på Djurgårdsbloggen igen. En del har faktiskt händer under tiden, så här kommer lite blandade tankar. 

F.D målvakten och numera f.d målvaktstränaren Kjelle Frisk tackar för sig i föreningen, där går verkligen en era i graven. Han har varit i klubben sen Jesus dagar och tränat legendarer som Isaksson, Dembo och Kasper Jensen (hehe). En personlighet som säkert kommer saknas, men inget varar för alltid och vi måste alla göra förändringar någon gång. 

En tidig julklapp fick vi dock i värvningen av Souleymane Kone, en spelare som ska likna Omar Colley i spelstil. Han kommer säkert bli ett bra tillskott, men hade väldigt gärna sett en mer etablerade spelare. Tankarna har många gånger gått till Joel Ekstrand som harvar runt i dom lägre Engelska divisionerna, men inte sett eller hört något rykte om honom så det spåret verkar dött. 

Att Kerim Mrabti är tillbaka är dock den bästa nyheten att starta detta år med! Nästan som ett nyförvärv. 

Imorgon hålls årets första träning med Özcan och Ivan. Väldigt spännande och se vart dessa två kan ta laget i år. Lämnar en länk ifall du är intresserad av att gå och kolla. 

http://dif.se/valkommen-pa-arets-forsta-traning/

Följ oss på sociala medier