Svenska Cupens förbannelse

2017-02-27 18:57

Så vi började svenska cupen som vanligt, med förlust... Det är anmärkningsvärt att vi aldrig tycks vara redo till tävlingssäsongen börjar. Men det är kanske priset man får betala när man lever på att köpa billigt och sälja dyrt.  

Djurgården har återigen satt sig i sitsen att man inte har avgörandet i egna händer. En vinst i första matchen och avancemang är så mycket enklare. Nu måste vi lita till andra resultat samt försöka besegra ett taggat Brommapojkarna. Försvarsspelet har jag själv flaggat för sen förra säsongens slut och Kone imponerande ju inte direkt i sin första tävlingsmatch, att Une Larsson fick lämna med hjärnskakning gjorde inte saken bättre. Att vi står nu med Kone, Ceesay och Hansson känns allt annat än förtroendeingivande. Men i nuet går det inte att göra så mycket åt saken, man får hoppas att dom lyckas rensa allt dom ser. Bort med bollen från straffområdet bara! 

Kim var väl den enda ljusglimten och kanske anledningen till att folk ens kommer till matchen mot BP. Sveriges kanske smartaste fotbollsspelare skulle jag säga, känns fortfarande overkligt att han är hemma. 

Fruktansvärt irriterande att Engvall-affären sprack, möjligheten till ett lån tycks finnas kvar men först om 2-3 veckor. Vi behöver någon nu! På något sätt tror jag ändå Bosse hittar något. Hoppet lever tills jag blir motbevisad! Nu krossar vi BP!

Följ oss på sociala medier