Premiär! Truppen inför DIF - Sirius

2017-04-02 19:07

Så är det äntligen dags! Efter ett halvår av mörker, kyla och tomhet ser vi till slut ljuset i tunneln. Nu är det slut på snacket och spekulationerna. Nu är det upp till bevis!

Djurgården är och ska såklart vara stora favoriter i denna match. För det första har vi hemmaplan med allt vad det innebär inför storpublik (verkar bli lapp på luckan vilket är underbart!), men även på pappret är vi betydligt bättre än våra motståndare. Dom frågetecken som finns är hur väl samspelet kommer sitta då flera spelare kommit in sent i transferfönstret. Sen är det ju så med nykomlingar att dom har en tendens att överprestera i början av säsongen, det finns inget att förlora liksom. Men jag hoppas och tror att med så rutinerade spelare på planen som Isaksson, Källström och Olsson så kommer Djurgården gå ut och ge 100% oavsett hur spelet ser ut. Personligen kräver jag inget finlir, resultatet är alltid viktigast. Tror på 2-1 till Djurgården, Kim gör mål på straff och Mrabti avgör.

Truppen ser ut som sådan:

Isaksson, Vaiho

Gunnarsson, Beijmo, Olsson, Une Larsson, Käck, Augustinsson

Eriksson, Källström, Mrabti, Karlström, Walker, El Kabir, 

Badji, Garba, Engvall, Kadewere

 

Min elva:

Isaksson

Gunnarsson - Une Larsson - Olsson - Käck

Eriksson - Mrabti - Källström - El Kabir

Engvall - Kadewere

Inför en premiär såsom denna satsar jag gärna på våra rutinerade kort, så därför går Gunnarsson och Käck före Augustinsson och Beijmo. Är övertygad om att dom kommer vara ordinarie iallafall senare på säsongen. 

Äntligen kör vi igång! 

Följ oss på sociala medier