Biljetterna är levererade

2016-04-25 15:54

I förra veckan fick många en glädjande leverans hem. EM-biljetterna som man beställde i nationstilldelningen bör nu ha levererats. För min del innebär det biljetter till gruppmatcherna mot Irland, Italien och Belgien samt vouchers till åttondel, kvartsfinal, semifinal och final om nu Sverige tar sig så långt.

Resan kommer jag att göra med bil genom gruppspelet. Det innebär en lång bilresa från Stockholm till Paris som startar på kvällen 10 juni. 13 juni möter vi Irland på Stade de France. En match vi troligen måste vinna för att gå vidare ur gruppspelet. Därefter vidare till Toulouse och match mot Italien 17 juni. Sista gruppspelsmatchen spelas sedan i Nice 22 juni mot tidigare världsettan Belgien.

Klarar vi oss vidare från gruppspel blir det åtttondelsfinal efter midsommarfirandet. Detta sker i Paris för gruppettan och Toulouse för grupptvåan. Den som kommer trea spelar i Lyon eller Lens om man är bland de fyra bästa treorna. Längre än så är svårt att planera innan gruppspelet är avklarat.

Följ oss på sociala medier