OS truppen äntligen presenterad

2016-07-16 22:47

Efter oändligt antal turer och intervjuer och avslag har nu äntligen en OS trupp presenterats. Det som kan trösta är väl att alla länder har samma sits när det gäller att klubbarna inte måste släppa sina spelare.

Det är iaf endast två veckor kvar till avfärden till Rio. Det börjar kittla lite, det är mycket fotboll som ska ses över tre veckor. 11 matcher.

Jag sitter och skriver Supporterguider och inser hur svårt det är att hitta info om bussar och annat i städer som Manaus. Lite info finns att tillgå från Lonely Planet exempelvis, men nätet översvämmas av skräp som lagt in reseord och alla möjliga destinationer som nyckelord oavsett om de har någon info att erbjuda på ämnet. Vi ska nog få ihop lite info till slut ändå :)

Mina vänner från FSE är i Izmir i Turkiet på en supporterkonferens. Precis när militären försöker ta över makten i Turkiet. Man är glad att man inte är där och lite orolig för dem var man även om flera av dem varit inblandade i pungsparkandet på mig tidigare. De flesta av dem har fått någon information om mig som jag inte har fått ta del av själv. Jag borde veta som Lindha Jansson svarar på direkt fråga. Jag är mindre värd än andra det måsta jag acceptera som Christian Thunholm från SvFF sade. Han menade på att SvFF inte har några problem med att deras samarbetspartners i Camp Sweden ställer diagnos på mig i syfte att förgöra mig. Det innebär att jag är mindre värd än andra eftersom deras stadgar förbjuder sådant. Nåja de flesta fotbollssupportrarna runt landslaget är inte med i Camp Sweden. Och de flesta är inte med i FSE heller. Men jag önskar ingen av dem att fastna i en miltärjuntas våld. Lite typiskt att Turkish Airlines är en av storsponsorerna till UEFA och därmed även det Social Responsibility Program som missköts så grovt. Kan det vara karma? Nåja mobbningen kommer att fortsätta och jag kommer att fortsätta protestera. Nu ska jag återgå till arbetet med Supporterguiderna.

Följ oss på sociala medier