Bomber och granater!

2016-04-20 11:28

sites/default/files/IMG_0062_4.JPG
Anfäkta och anamma. Nu blommar asfalten! Huggormars avföda! Ytterligare en derbyförlust för Djurgården. Vilket mörker. Idag fick jag snällt sätta på mig PUCKO tröjan och dumstruten är på även om den inte syns i bild.

Sitter och läser gårdagens intervju med Erik Sundin. Man undrar ju om killen hade sett matchen i förväg. Han levererade en klockren analys och det var jag som var ute och cyklade. Visserligen skrevs den innan det var klart att Kevin Walker inte kunde spela men jag tvivlar på att det hade förändrat utgången av matchen. Tinotenda "Tino" Kadewere var inte i närheten av att fylla Kevins skor men till hans försvar skall sägas att han värvades som forward, omskolades till yttermittfältare och säkerligen inte spelat många minuter på det centrala mittfältet. För det var där som Hammarby var minst några klasser bättre igår och det tipsade ju Herr Sundin om. 

Men det var fler i Djurgården som var helt under isen igår kväll och jag känner mig manad att ta fram stora sågen. Seon-Min Moon vägde väldigt lätt på sin kant (igen) och gjorde en usel insats (igen). När det gäller Mathias Ranégie är det enda positiva jag kan säga att Watford betalar större delen av hans lön.

Sen var det ju det där med Kenneth Höie. Själv jublade jag inte direkt när han värvades från Elfsborg, men just då hette alternativet Kasper Jensen så vem som helst hade varit en förstärkning. Vissa målvakter blir bara bättre med åren och åldras som ett fint vin. Kolla bara på Gianluigi Buffon och Peter Čech! Sen finns det andra som mera blir.......vinäger. Kanske dags att lämna över rollen som förste målvakt till Hampus Nilsson? Fanns det då inga ljuspunkter alls igår? Jo det var som vanligt Sam Johnson. Man undrar ju om det finns någon gräns för hur mycket killen kan springa? Att han kan göra mål vet vi och det gjorde han igår (igen).

Nu stoppar jag in sågen i verktygskjulet igen innan man uppfattas som negativ. Men vaddå -Ja ä inte bitter! Nu är detta en spelblogg och vad hittar vi att spela på idag?

Kycklingen
Gör som strutsen och stoppar huvudet i sanden.
Odds 0,00

Räven
Är väldigt skygg och hittas ingenstans.
Odds 0,00

Lejonet
Liverpool FC - Everton  X - (4,33)
Man United - Crystal Palace  1 - (1,42)
Athletic Bilbao - Atlético Madrid  2 - (1,95)
Odds 11,99

Sex av de sju senaste Mersyside derbyna har slutat oavgjort och oddset är inte att busa med. Crystal Palace bör inte ha mycket att hämta på Old Trafford. Atlético Madrid har historisk sett väldigt lätt för Athletic Bilbao och nu går de dessutom för ligaseger. Är det idag jag ser till att släppa sargen och komma in i matchen?

Oddsen hittar du självklart hos Odds.nu!

För övrigt anser jag att Kenneth Höie bör lägga handskarna på hyllan.

Frederic "Åsnan" Klein

Följ oss på sociala medier