Helgspecial

2016-04-22 13:27

Mycket fotboll har vi denna helg och själv tittar jag mest åt Allsvenskan samt Premier League denna gång. Eftersom jag inte inte har möjlighet att göra något inlägg under helgen så bjuder jag därför på en Helgspecial. Jag kommer även att lägga upp mina tips lite annorlunda än tidigare beroende på att jag varit rätt ute men inte fått betalt. 

Fredag 22/4
Falkenberg - Norrköping  2 - (1,65)
Nice - Reims  Under 2,5 mål - (1,95)

Ni vet säkert sedan tidigare att jag anser Falkenberg vara bottenlöst usla och Norrköping var ju riktigt grymma sist. Jag spelar egentligen inte på att Norrköping vinner utan mer på att Falkenberg förlorar. Nice mot Reims brukar vara en målfattig historia med endast 5 gjorda mål på de 5 senaste matcherna så 1,95 på mindre än 2,5 mål känns bra.

Lördag 23/4
Hammarby - Jönköping  1 - (1,73)
Liverpool - Newcastle  1 - (1,62)

Hammarby har tre raka segrar mot Jönköping och den förkrossande målstatistiken 11-1 så här tvivlar jag på att nykomlingen har något att hämta. Mötena mellan Liverpool och Newcastle slutar väldigt ofta med seger för hemmalaget och dessutom har Pool grym form.

Söndag 24/4
Malmö FF - Djurgården  X - (4,03)
Örebro SK - IFK Göteborg  2 - (2,10)
Sunderland - Arsenal  2 - (1,80)

Malmö har endast mäktat med 1 seger på de 6 senaste försöken mot Djurgården. Sist de vann denna match på hemmaplan var 2012 och krysset känns väldigt spelvärt. Göteborg har 5 raka vinster mot Örebro och jag tror dessutom att dom är på gång. Arsenal trivs väldigt bra på Stadium of Light och har vunnit de tre senaste möten där. Dessutom har 6 av de 7 senaste matcherna lagen emellan slutat med Arsenal viktoria.

Helgens avslag är definitivt Manchester City till det blygsamma oddset 1,31! Mot Stoke har de förvånansvärt svårt och de senaste 4 matcherna har slutat med 2 segrar vardera. Jag skulle hellre spela på Stoke till 11,74. Så där har ni det. Hur ni sedan kombinerar dessa matcher är helt upp till er. Men grovjobbet med att gräva fram statistik och information har jag redan gjort. Skulle "rubbet" sitta blir oddset inte mindre än 137,36 och slänger man in Stoke på det får vi 1612,66 ggr pengarna.

Mina odds kommer självklart från Odds.nu!


God spelhelg önskar Frederic "Silverfox" Klein

För övrigt anser jag fortfarande att Kenneth Höie bör lägga handskarna på hyllan!

Följ oss på sociala medier