Form och hemmaplansfördel.

2016-04-25 12:10

I helgen var det inte mycket som stämde. Det skrällde där det inte skulle och vice versa. Men nu har vi en ny vecka och nya möjligheter och idag finns det en hel del bra odds. 

Vi börjar i Italien med toppmötet mellan Roma och Napoli. Åtta av nio matcher mellan dessa klubbar slutar med seger för hemmalaget så jag är inne på en uddamåls seger för Roma. I Spanien tar Celta Vigo emot Granada och Celta har riktigt bra form så ettan är mycket trolig.

Roma - Napoli  1 - (2,50)
Celta Vigo - Granada  1 - (1,57)

På tal om lag i form så spelar Tottenham idag. Kan inte se hur de ska tappa poäng mot West Bromwich så de spelas till blygsamt odds. Örgryte har grym plusstatistik på Degerfors och även om de inte har mötts på några år tror jag det upprepar sig.

Tottenham - WBA  1 - (1,22)
Örgryte - Degerfors  1 - (1,72)

Sen har vi två matcher i Allsvenskan som på förhand känns väldigt öppna. När AIK och Elfsborg möts har bortalaget det alltid svårt. På de senaste 13 åren har det endast blivit tre bortasegrar och Elfsborg har stått för alla dessa. Hade AIK inte haft några tunga skador hade jag spelat ettan men nu ligger ett oavgjort resultat nära till hands. Kalmar mot Helsingborg kan sluta lite hur som helst. Dock har Helsingborg en hel del skador och Kalmar får tipset på grund av hemmaplan.

AIK - Elfsborg  X - (3,67)
Kalmar - Helsingborg  1 - (1,95)

Så där har ni dagens matcher och oddsen kommer från Odds.nu!

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier