Toppformen är nära!

2016-05-18 12:30

Sist sattes fyra av fem matcher och toppformen är som sagt nära. Ikväll går fyra Allsvenska matcher av stapeln och på förhand ser det inte helt lättlöst ut, men jag tror mig ha löst ekvationen. 


Mitt första tecken blir för Häcken som möter Jönköping. Visserligen tycker jag att Häcken blivit alldeles för stora favoriter för Jönköping har gjort det oerhört bra hittills. Men Göteborgarna har en uppåtgående form, hemmafördel samt en skadelista som ser bättre och bättre ut. Tycker väl att oddset borde vara bättre men här spelas ettan ändå.

Häcken - Jönköping  1 - (1,69)

Helsingborg som sent om sider verkar ha hitta spelet tar emot Östersund, och trots att lagen hittills verkar ganska jämna tror jag ändå att skåningarna avgår med segern. Östersund kommer med två raka segrar men de flesta av deras poäng kommer att plockas på hemmaplan och här kan de bli ett nummer för små.

Helsingborg - Östersund  1 - (2,51)

För Hammarby gäller ikväll Malmö FF som kommer på besök. MFF trivs bra mot Bajen och har fyra raka segrar och dessutom brukar de göra bra ifrån sig på Tele 2 Arena. Hammarby har fem matcher utan seger och den raden kommer troligtvis att förlängas och över 2 ggr pengarna på Malmö tackar vi för.

Hammarby - Malmö FF  2 - (2,04)

Slutligen har vi då mötet mellan Sundsvall och Elfsborg. Här verkar Elfsborg bli favoriter men jag känner mig inte alls övertygad. Sundsvall har överträffat alla förväntningar medans Elfsborg varit väldigt upp och ner. Giffarna är mycket hemmastarka och jag tror att de minst tar en pinne idag.

Sundsvall - Elfsborg  X - (3,70)

Sitter alla fyra matcher blir det sammanlagds oddset över 32 ggr pengarna och det är inte fy skam. Oddsen kommer som alltid från Odds.nu!

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier