Klassikermöte

2016-05-19 13:01

Stormöte i kvällens Allsvenska mellan Göteborg och Norrköping samt två andra matcher på menyn. Igår var jag bara halvrätt ute och idag är det dags för revansch. Det ser i alla fall intressant ut på förhand .


Kvällens största match är tveklöst mötet mellan IFK Göteborg och Norrköping. Göteborgs spel har än så länge lämnat en hel del att önska, medan Norrköping verkligen fått upp farten och nu leder Allsvenskan. Det är ofta jämna matcher lagen emellan och varannan slutar oavgjort. Hade "Peking" spelat hemma hade de fått mitt tips men ett kryss ligger på lut tycker jag.

IFK Göteborg - IFK Norrköping  X - (3,58)

Kalmar FF besöker Tele 2 i bortamötet med Djurgården och här har jag allt klart för mig. DIF är ett riktigt mardrömslag för Kalmar och på bortaplan har de inte vunnit sedan 2010. Båda lagen har varit väldigt dåliga på slutet men jag tror att Djurgården studsar tillbaks efter derbyförlusten och tar en välbehövlig trea.

Djurgårdens IF - Kalmar FF  1 - (1,78)

Dagens sista match är den mellan Gefle och Örebro och här blir bortalaget nog för svåra. Örebro har gått bra på slutet och det kan man verkligen inte säga om Gefle. Fyra raka förluster och 3-17 i målskillnad. FörGefla dåligt! Nä här behövs det inte funderas så mycket utan tvåan känns klockren.

Gefle IF - Örebro SK  2 - (2,02)


För att hitta de bästa oddsen hos alla olika spelbolag gör ni helt enkelt som jag.....gå in på Odds.nu!

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier