BOOOOOM!!!!!

2016-05-30 14:34

Där satt den! Alla fem matcherna satt och femlingen gav precis under 25 ggr pengarna. Jo man tackar. Åtta raka Allsvenska matcher och elva av de tolv senaste spelen har gått in. Det går bra nu! Då är det bara att rida vidare på framgångsvågen och ikväll vänder vi blickarna mot Superettan.

 

Ex-Allsvenskarna Åtvidaberg tar emot överraskningen Värnamo på hemmaplan. I dagsläget huserar Värnamo före Åtvidaberg i tabellen men jag har svårt att se att det står sig säsongen ut. På Kopparvallens plastmatta har Åtvid tre raka och senast spelade de ut serieledande AFC United med 4-0. Detta känns som en förhållandevis säker etta och oddset är inte att busa med.

Åtvidabergs FF - IFK Värnamo  1 - (2,32)

På tal om ex-Allsvenska lag så kommer Halmstad på besök hos Örgryte. Halmstad har sett grymt stabila ut, inte minst bakåt då de bara släppt in tre mål. Örgryte började säsongen mycket bra men den senaste tiden har formen dalat kraftigt. Denna match har bara slutat oavgjort två gånger på femton möten så jag tar ställning och plitar ner en tvåa på Halmstad.

Örgryte IS - Halmstads BK        2 - (3,05)


Det var det hela för idag. Över sju gånger pengarna på dessa två matcher får räcka.

Som vanligt hittas alla odds hos Odds.nu!

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier