SMACK!!!

2016-05-31 13:09

Igår var det dags igen. Spelen på Superettan satt till över sju gånger pengarna och nu har jag tippat rätt i 10 raka svenska matcher. Nu när det inte spelas mycket tävlingsfotboll av värde har jag fått leta ordentligt för att hitta några bra matcher till ikväll. Det blir träningslandskamper samt kvalet i Italienska Serie B.

 

Semifinal 2:2 i kvalet till Italienska Serie A går av stapeln ikväll mellan Trapani och Spezia. I ligan vann Trapani båda mötena och de vann även den första semifinalen med 1-0. Nu klarar de sig vidare även med ett oavgjort resultat men jag ser ingen anledning till varför de inte vinner igen och detta till klart godkänt odds.

Trapani - Spezia  1 - (2,50)

U-21 träningslandskamper slutar väl inte alltid som man tror men att Slovenien U-21 vinner över Azerbajdzjan U-21 behöver man väl inte tvivla på? Jag tror inte detta behövs analyseras mer ingående än så!

Slovenien U-21 - Azerbajdzjan U-21  1 - (1,57)

Lika självklart är att Nigeria slår Luxemburg på bortaplan. Visst gör Luxemburg det mycket bättre än för några år sedan och de lyckades till och med vinna någon match i EM-kvalet, men här tror jag att de får det svårt att räcka till.

Luxemburg - Nigeria  2 - (1,47)

Där har ni kvällens heta tips med odds från Odds.nu!

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier