Slutspurt i Allsvenskan

2016-10-21 12:47

Över tre fjärdedelar av Allsvenskan är färdigspelad och nu går vi in i slutspurten. Med endast fyra matcher kvar kommer mycket viktiga poäng att stå på spel i varje omgång både i toppen och botten. Hela denna omgången präglas av mer eller mindre stora hemmafavoriter och jag har hittat några spelvärda tecken.

 

Ikväll tar krisande Gefle emot GIF Sundsvall på Gavlevallen i en riktig "måstematch". Ska Gefle undvika nedflyttning bör de verkligen ta en trepoängare idag och det finns en del som talar för det. Formen är förhållandevis god och tre raka matcher utan förlust är helt godkänt med tanke på att hela säsongen varit en stor katastrof. Båda lagen har några viktiga pjäser skadade eller avstängda så det jämnar ut sig. Sundsvall har genom åren haft det väldigt svårt för just Gefle och har på elva möten endast mäktat med en seger. Jag tror att Gefle idag vinner på ren vilja. Etta!

Gefle IF - GIF Sundsvall  1 - (2,06)

 

Imorgon kommer Östersund på besök hos guldjagande Malmö FF och det kan väl bara sluta på ett sätt!!?? Nu har Malmö den sista tiden skaffat sig en väldigt lång skadelista och kommer till spel med hela sju spelare borta. Detta till trots tror jag väl att Malmö, utan att förta sig, kommer att vinna. De är seriens bästa hemmalag och formen är det inget fel på. Dessutom är Östersund Allsvenskans näst sämsta bortalag och endast Falkenberg har plockat mindre poäng på bortaplan. Etta!

Malmö FF - Östersunds FK  1 - (1,31)

 

För att hitta de högsta oddsen för varje match använder jag mig av Odds.nu! 

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier