Europa League

2016-11-03 10:20

Full omgång i Europa League ikväll och efter mycket vridande och vändande hittar jag bara tre matcher som känns spelvärda. Vädret kan mycket väl ställa till med problem på flera håll och det gör att jag står över en hel del möten. 

 

OGC Nice - FC Salzburg. Nice går som tåget i Ligue 1 men i EL har det gått betydligt sämre. Om de har tänkt att avancera från gruppen krävs nästan en seger ikväll. På hemmaplan mot Salzburg, som i stort sett är avhängda redan, finns goda chanser till en viktig trepoängare.

OGC Nice - FC Salzburg  1 - (1,91)

 

AFC Fiorentina - FC Slovan Liberec. Med en seger mot Slovan Liberec kommer Fiorentina mer eller mindre säkra gruppsegern i grupp J. Då tjeckerna ligger sist i gruppen och inte gör det så värst bra i den inhemska ligan heller tror jag att Fiorentina kommer att få en hyfsat enkel resa.

AFC Fiorentina - FC Slovan Liberec  1 - (1,29)

 

Villareal CF - Osmanlispor FK. Villareal ligger på en femteplats i La Liga och leder gruppen i Europa League och gör en hel del mål. Osmanlispor har inte vunnit en match sedan 18:e september och uppgiften idag känns övermäktig på förhand. Detta ser ut som en bekväm spansk seger.

Villareal CF - Osmanlispor FK  1 - (1,45)

 

Oddsen kommer från Odds.nu där du enkelt hittar alla spelbolagens olika odds.

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier