Haris, Mrabti och Högmo

2016-09-06 12:52

Landslagsuppehåll men i Djurgården står det aldrig stilla. 

Läste i veckan att man från Djurgårdens sida vill förlänga med Haris Radetinac, vilket jag verkligen gillar. Det hade varit lätt för Djurgården att bara dumpa Haris efter två skador som kommer hålla honom borta från fotbollen iallafall ytterligare ett halvår, men iställlet så visar man solidaritet med en spelare som inte bara varit viktig på plan utan även vid sidan av med sin personlighet. Tveksamt om han kommer kunna komma upp i den form han hade under 2015 igen, men tycker absolut man ska erbjuda honom chansen. Ett 1-årskontrakt över 2017 och sen får man utvärdera. 

Kerim Mrabti verkar dessutom vara på G, men tveksamt om det blir några matcher denna säsong. Man skyndar nog långsamt med tanke på Haris, men lär vara fullt redo för 2017. Ingen vinterturné i januari för honom dock tack och lov....

Sen så verkar Högmo ligga riktigt löst i Norge. Läste att han har den sämsta segerprocenten i Norges historia. Han lär få hösten ut att bevisa sig, men såklart borde Bosse ligga på där som en igel. Ett perfekt läge för Djurgården då vi inte vet hurvida Mark Dempsey kommer vara kvar eller inte. 

Ikväll följer vi såklart herrarnas landskamp mot Holland, tror faktiskt dom har bra chans till poäng då läget i Holland verkar allt annat än harmoniskt. Saknar dock lite Djurgårdare i truppen, Tibbling hade gett vinstgaranti. 

Följ oss på sociala medier