Spelarna har gett upp

2016-10-25 11:07

Det är svårt att säga om detta var årets sämsta prestation, då vi har ganska många matcher som utmanar om att vara med på den prispallen. Men spelarna visade tydligt att dom har gett upp denna säsong och bara kommer spela av resterande 3 matcher. Vi ska nog inte vänta oss några fler vinster i år. 

Visst, Djurgården gjorde en okej första halvlek och hade några målchanser via Eriksson, Kadewere och Käck. Men efter Jönköpings ledningsmål var man aldrig nära att komma ifatt. Grabbarna visade noll engegamang och visst, har man inget att spela för så kanske det är svårt att motivera sig. Men man tycker ju att spelarna skulle vara åtminstone lite intresserade av att bevisa för Mark att dom hör hemma i laget nästa säsong, men nej. Som det såg ut igår får Mark gärna byta ut hela elvan till nästa år. Långsiktighet är ändå en utopi, en illusion som aldrig kommer kunna uppnås i en Stockholmsklubb, 

Okej, Oscar Jonsson kommer väl undan då det var hans Allsvenska debut, och för att han har en bedrövlig försvarslinje framför sig. Kul ändå att han fick chansen framför Höie och hoppas han kan få behålla platsen även om det sket sig igår. Vi har inget att förlora ändå, vi riskerar inte nedflyttning och det lilla anseende vi hade kvar gav vi bort i senaste i derbyt. 

Endast 6700 på plats på Tele2 igår vilket såklart är en besvikelse men absolut inte ologiskt. Varför ska vi bry om inte spelarna gör det? Det finns absolut ingen anledning att betala dyra pengar för att se ett lag som går runt och väntar på slutsignalen i 90 minuter. 

2017 då jävlar!... njae... Snarare 2071.

Följ oss på sociala medier