Inför Häcken - Tack för allt Höie och Dempsey

2016-10-30 20:31

Sista hemmamatchen för säsongen väntar. Det är ett ganska skadeskjutet Djurgården som tar emot Häcken, båda placerade i mitten av tabellen. Men det största fokuset ligger nog på att ge ett så gott avslut som möjligt till Kenneth Höie och Mark Dempsey.

Denna match handlar mycket om avslut. Avslut på säsongen, avslut på en spelarkarriär och avslut inom Djurgården. Matchen luktar 0-0 på lång väg men jag hoppas ändå folk letar sig till Tele2 för att säga adjö till Höie och Dempsey, både förtjänar en rejäl avtackning.

Då vi har ordinarie anfallspar borta tycker jag vi ska sätta upp Eriksson bredvid Kadewere och låta Kabir och Mayambela ta kanterna. Tycker även att Karlström imponerade i förra matchen mot Helsingborg och förtjänar att starta. Min elva ser ut såhär:

Höie

Ceesay - Gunnarsson - Une Larsson - Käck

Kabir - Walker - Karlström - Mayambela

Kadewere - Eriksson

 

Djurgården tar med sig följande spelare till måndagens hemmamatch mot Häcken:

Kenneth Höie, Oscar Jonsson

Kebba Ceesay, Niklas Gunnarsson, Marcus Hansson, Elliot Käck, Jacob Une Larsson

Daniel Berntsen, Othman El Kabir, Magnus Eriksson, Alexander Faltsetas, Amadou Jawo, Tino Kadewere, Jesper Karlström, Mihlali Mayambela, Seon Min-Moon, Besard Sabovic, Kevin Walker.

Ej aktuella: Michael Olunga (avstängd), Mathias Ranegie (återfall i maginfluensa), Andreas Isaksson (ljumske), Kerim Mrabti, Haris Radetinac.

Följ oss på sociala medier