Drömmen blev sann!!!

2017-02-10 12:23

Drömmer jag? Har jag dött och kommit till himlen? Nej, detta är verkligheten. Kim Källström ska återigen spela i Djurgården.

Att hela denna resa började i somras med att Bosse ringde Isaksson om ett helt annat ärende i form av tips om en spelare i turkiska ligan, till värvningen av Andreas som i sin tur fick Kim att börja fundera över sin karriär och sedan bryta sitt kontrakt med Grasshoppers och komma till oss, allt detta är inget mindre än ett mirakel. Det är så många små detaljer och tillfälligheter som fallit perfekt på plats för att detta ska hända. Alltifrån att Grasshoppers hamnat i ekonomiska problem och börjat sälja av sina bästa spelare vilket gjorde att Kim fick nog SAMTIDIGT som Bosse gör Djurgårdens bästa affär någonsin, detta är så sjukt att man nästan blir religiös. 

Vi får därför heller inte glömma bort att hylla Bosse. Det finns inte en sportchef i världshistorien med så grymma affärer sett till förutsättningarna. Han SKA ha en staty någonstans, allt annat är uteslutande. 

Nu börjar säsongshypen på allvar. 2017 kommer bli helt jäkla galet på så många nivåer, i positiva bemärkelser! Mot Europa! 

Följ oss på sociala medier