Allsvenska upptaktsträffen analys

2017-03-20 14:13

Man vet att Allsvenskan är nära när det är dags för upptaksträff. Inte kanske världens mest exalterande tillställning, men det brukar alltid komma ut lite intressanta citat. Djurgården hade sin "presentation" ganska tidigt, så jag tänkte redan nu skriva lite tankar om det som sas. 

Representater för DIF som klev upp på scenen blev Özcan och Kim, ingenting uppseendeväckande kom väl fram. Men lite intressant var det att höra att man inte tycks ha gett upp Engvall-spåret ännu, dörren känns väldigt stängd just nu men ännu finns tid kvar av fönstret. 

Läser man på sociala medier och forum så tycks det kunna hända väldigt mycket i transferväg närmsta veckorna innan fönstret stänger. Haruna Garba lär få ett kontrakt då han målade mot Tromsö och har väldigt intressanta fysiska egenskaper med sin tyngd, längd och styrka. Men så ska han komma in i matchform också. Enligt fotbollstransfers.com så Djurgården lagt bud på Brommapojkarnas högerback Felix Bejimo, en lovande talang men ingen spelare som backlinjen kan luta sig mot direkt. Skulle inte bli överaskad om fönstret avslutas med en Vytasnatt 2.0.

Följ oss på sociala medier