Gott och blandat

2016-05-23 12:54

Ja det var precis vad jag bjöd på under helgen. Några riktigt bra spel levererades på Sundsvall samt krysset mellan Örebro och Norrköping. Sen förstörde röda kort och straffar för Elfsborg och Häcken. Ikväll ser det dock bra enkelt ut och nu är det dags att få betalt. Jag har försökt leta lite skrällar men faktiskt inte hittat något troligt.

 

Allsvenskan formsvagaste lag är just nu Gefle och idag möter de AIK på hemmaplan. Men med fem raka förluster och en målskillnad på 3-21 på dessa matcher ger jag dem inte mycket till chans. Dessutom har de alltid svårt för AIK och har sex förluster och en oavgjord på de sju senaste mötena. Trots att Gnaget får klara sig utan Carlos Strandberg tror jag de tar en bekväm seger.

Gefle - AIK  2 - (1,72)

Lika säker är jag på att Göteborg slår Hammarby på Gamla Ullevi. Inte för att Göteborg har imponerat något nämnvärt och de har nu även Tobias Hysén på skadelistan (och sen tidigare Mattias Bjärsmyr). Men mot Hammarby brukar det gå som en dans. Sex vinster och en oavgjord på de sju senaste lagen emellan och då skall tilläggas att Hammarby inte ens lyckats göra mål på Blåvitt sedan 2007. Jag ser en målsnål historia framför mig där Göteborg vinner med ett mål eller två.

Göteborg - Hammarby  1 - (1,75)

Sist men inte minst kommer jumbon Falkenberg på besök i Malmö. MFF har fått en hel del kritik i säsongsinledningen men faktum är att de faktiskt går upp i serieledning vid en vinst ikväll. Visst, jag är medveten om att de drog på sig massvis av skador i matchen mot Hammarby, men de bör ha tillräckligt med bredd i den här truppen för att ställa ett slagkraftigt lag på banan. Det kan bli en hel del mål i den här matchen gissar jag. På fyra möten lagen emellan har det gjorts inte mindre än 23 mål. Oddset på Malmö är minst sagt uselt men det ska det nog vara också.

Malmö FF - Falkenberg  1 - (1,19)

Som sagt var det inte mycket högoddsare idag men sitter alla tre matcher plockas ändå över 3,5 ggr pengarna ut. 

Dessa odds samt många fler hittar du hos Odds.nu!

 

Under denna vecka kommer jag att lotta ut en bok om den svenska supporterkulturen. Det är "Vad som än står", skriven och tecknad av Cyril Hellman och Peter Bergting. För att vinna denna lilla pärla behöver du bara sätta ett bra spel. Ditt spelförslag lämnas i kommentarsfältet nedan och den som sätter ett spel till det högsta oddset vinner. Svårare än så är det inte. Jag bör väl tillägga att spelen bör vara på fotboll och inga andra hobbysporter!

sites/default/files/13240085_10153671938627549_1852814208332195946_n.jpg

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier