Årets säkraste?

2016-08-12 10:57

Kan det vara så att årets säkraste trippel hittas i Allsvenskan under fredagen och lördagen? Mycket möjligt att det är så och jag kommer att lasta ordentligt.


IFK Göteborg tar emot Falkenberg ikväll och hur jag kommer att tippa vet ni säkert redan! Göteborg var visserligen helt usla i förra matchen men det var ju väntat efter Europa League äventyret och idag blir det andra bullar. Allsvenskan tveklöst sämsta lag kommer på besök och här blir det tre säkra pinnar.

IFK Göteborg - Falkenbergs FF  1 - (1,24)

 

Allsvenskans näst sämsta lag Gefle har hemmamatch mot formtoppade Norrköping som kommer med 13 raka mtcher utan förlust. Nu lyckades visserligen Gefle ta en seger borta mot Helsingborg i förra matchen men även en blind höna kan finna ett korn. Norrköping har dessutom fem raka segrar mot Gefle och jag ser ingen anledning till varför den sviten inte skall förlängas.

Gefle IF - IFK Norrköping  2 - (1,68)

 

På Friends Arena tar AIK emot Helsingborg och Solna laget känns ett par klasser starkare. De kommer dessutom att vara rejält revanschsugna efter den lite oturliga förlusten mot Malmö senast. Helsingborg lyckades med konststycket att torska mot Gefle på hemmaplan och det imponerar inte på mig. Som inte det vore nog har AIK vunnit hemma mot HIF de senaste fem matcherna och skåningarnas skadelista är låååååång. Gjuten etta!

AIK - Helsingborgs IF  1 - (1,50)

 

Denna stensäkra trippel ger visserligen endast blygsamma 3,12 ggr insatsen men nu skall pengarna i plånboken bli tre gånger så mycket som innan.

Odds på svensk och internationell fotboll hittas alltid hos Odds.nu!

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier