Den var aldrig inne.....eller?

2016-08-14 10:50

Ibland är varken marginaler eller domare på ens sida. Igår föll jag på att Norrköping endast fick 0-0 mot Gefle p.g.a en utebliven straff och en boll som troligtvis var inne. Men så är det och domarna dömer. Tre intressanta matcher på agendan idag och vi tar nya tag.


Toppen mot botten när Kalmar tar emot Malmö FF. Kalmar har inte alls rosat marknaden efter sommaruppehållet medans Malmö gått som tåget. Hemmalaget har (som vanligt) Rasmus Elm skadad och dessutom ett par andra viktiga pjäser. I Malmö saknas avstängde Kári Árnasson och Pa Konate är i Brasilien. Det är ofta jämna matcher mellan dessa lag men visst får väl Malmö det sista ordet!? Till ett spelvärt odds väljer jag definitivt tvåan här.

Kalmar FF - Malmö FF  2 - (2,05)

 

I matchen mellan Häcken och Örebro har Göteborgarna seglat upp som väldigt stora favoriter och nu saknas Paulinho. Lagen ligger femma respektive sexa i tabellen på samma poäng så kanske borde oddsen vara lite jämnare. Men Häcken har bättre form och har inte torskat på hemmaplan mot Örebro sedan 2011. Trots blygsamt odds spelas ettan.

BK Häcken - Örebro SK  1 - (1,65)

 

På Tele2 möter Djurgården sitt mardrömslag Elfsborg. Sedan 2006 har DIF endast lyckats vinna över Elfsborg två gånger. Kollar man dessutom tabellen så bör Elfsborg sopa mattan med Djurgården men jag är inte alls så säker på det. Med spelarförsäljningar, avstängningar och skador är Elfsborg rejält försvagat och ska Djurgården vända trenden så är det nu det skall ske. Djurgården såg betydligt vassare ut senast mot IFK Göteborg och hela föreningen andas framtidstro med tränarbyte och några riktigt tunga nyförvärv. Jag både hoppas och tror på en ny Djurgårdsseger idag.

Djurgårdens IF - Elfsborg  1 - (2,10)

 

Oddset 7,10 på trippeln känns fint och hos Odds.nu hittar jag jag allt jag behöver.

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier