Zzzzzzzzzzzzzz......

2016-08-15 12:52

......latan Ibrahimovic. Ja förutom Henrik Stensons OS-silver var Zlatan gårdagens höjdpunkt. Mina Allsvenska tips var riktigt trötta och just nu är det uppförsbacke. Dags att vända på detta och idag har jag hittat två riktigt roliga och spelvärda tecken.

 

Först ut är GIF Sundsvall mot Hammarby. Giffarna kommer med två raka förluster i bagaget medans Hammarby har lyckats ta två raka segrar. Bajen har hela truppen tillgänglig ikväll men Sundsvall har både skador, avstängningar samt spelare nyss hemkomna från OS äventyret. Många kommer därför att spika tvåan men jag tror att de alla kommer att vara fel ute. I tävlingssammanhang vann Hammarby mot Sundsvall 2010 och sen dess har de mötts 10 gånger. Resultat: 5 segrar och 5 oavgjorda i Giffarnas favör. Nä, Hammarby kommer att få det tungt och oddset på den raka ettan är riktigt bra.

GIF Sundsvall - Hammarby  1 - (3,03)

 

Nykomlingsmötet mellan Jönköping Södra och Östersund känns ganska öppet vilket de jämna oddsen också speglar. Båda lagen kommer från riktigt bra prestationer med stora segrar mot Falkenberg respektive Elfsborg. Plats 9 mot plats 8 i tabellen och det blir ofta jämna målsnåla matcher lagen emellan. Så visst är det ganska troligt att lagen delar på poängen men jag väljer att ta ställning. J-Södra är riktigt vassa på hemmaplan men Östersund är inte alls lika vassa borta så ettan spelas till ett (enligt mig) väldigt spelvärt odds. Skulle jag sticka ut hakan ordentligt så blir tipset 1-0 till Jönköping.

Jönköpings Södra - Östersund FK  1 - (2,72)

Jönköpings Södra - Östersund FK  - Slutresultat 1-0 (9,00)

 

Denna dubbel betalar 8,24 ggr insatsen och jag lägger även ett spel på slutresultat mellan J-Södra och Östersund.

Jag kollar som alltid upp de bästa oddsen hos Odds.nu innan jag lägger några spel.

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier