VM Kval

2016-09-04 10:06

Idag står VM kval på schemat och flera matcher känns klara redan innan de har spelats. Visst är det så att de så kallade blåbärsnationerna har blivit betydligt bättre men det kommer att vara stor klasskillnad på många håll. Kanske inga jätteodds men i fyra matcher har jag ändå hittat bra spelvärde.

 

Först ut är Danmark mot Armenien. Detta kommer troligtvis bli en tätare match än många tror. Armenien bör inte underskattas och har genom åren gjort det riktigt bra i mötena mot Danmark. Men hemmaplansfördel samt en jäkla revanschlust efter EM kvalet mot Sverige talar för danskarna så ettan spelas ändå.

Danmark - Armenien  1 - (1,42)

 

Nästa nordiska lag ut är Norge som tar emot de regerande världsmästarna Tyskland. Utan att tveka väljer jag att spela på tyskarna då Norge har varit riktigt usla den senaste tiden. Förlorar man hemma mot Vitryssland kommer ju Tyskland att bli en övermäktig uppgift. Tvåa!

Norge - Tyskland  2 - (1,52)

 

Polen reser till Kazakstan för att hämta tre pinnar och det gör de utan att förta sig. Polackerna var riktigt bra både i kvalet till EM och i själva turneringen där de gick till kvartsfinal. Hela Kazakstans lag kommer från den inhemska ligan och mot Polen kommer de att få det riktigt jobbigt. Tvåa!

Kazakstan - Polen  2 - (1,60)

 

Slutligen väljer jag matchen mellan Malta och Skottland. Malta har inget jätteimponerande landslag och skottarna kommer över nittio minuter att greja det här. Det som kan ställa till det skulle väl vara planen som inte är i det bäst skicket men tvåan känns ändå gjuten.

Malta - Skottland  2 - (1,45)

 

Denna fyrling ger hela 5 ggr insatsen och det är bara att tacka och ta emot. Jämför odds från alla spelbolagen hos Odds.nu för att hitta det bästa spelvärdet.

 

Frederic "Silverfox" Klein


Följ oss på sociala medier