VM kvalet fortsätter

2016-09-05 9:12

Igår såg allt så himla bra ut tills ett vilt kämpande Kazakhstan vände ett 0-2 underläge mot Polen under andra halvlek. Som tur är hade jag även spelat singlar på alla fyra matcher så jag slapp gå med förlust. Fler VM kval matcher idag och nu skall det bli utdelning.

 

Österrike var en besvikelse under EM turneringen och lita på revanschlusten är stor. I deras första match i VM kvalet möter de Georgien på bortaplan och jag tror att det kommer att vara en stor klasskillnad här. Georgien känns ganska mediokra och Österrikes namnstarka lag bör få en ganska enkel resa och dessutom till ett mycket spelvärt odds.

Georgien - Österrike  2 - (2,02)

 

Italien åker till Israel för att förlänga sin kvalsvit på 50 raka matcher utan förlust och visst gör de väl det!? Jag har mycket svårt att se hur denna match ska sluta med något annat än Italiensk seger.

Israel - Italien  2 - (1,70)

 

Sist men inte minst har vi ett hett möte mellan Kroatien och Turkiet. Dessa lag premiärspelade i EM och då vann Kroatien med 1-0. Nu har Kroatien även hemmaplan, där de har ett riktigt bra facit de senaste åren. Turkiet har dessutom några tunga pjäser på skadelistan så detta blir väldigt tufft för dem.

Kroatien - Turkiet  1 - (1,60)

 

Drygt 5,5 ggr pengarna på dessa tre matcher är inte alls illa. För att jämföra odds från de olika spelsajterna surfar du helt enkelt in på Odds.nu!

 

Frederic "Silverfox" Klein


Följ oss på sociala medier