En riktig smällkaramell

2016-09-09 11:55

Efter ett par veckors landslagsuppehåll drar Allsvenskan igång igen nu i dagarna. Helgen bjuder på några ganska klara favoriter men jag tror mig ha hittat en riktig "stänkare"! Nu kör vi mot höga odds.

 

Redan imorgon tror jag att det skräller till ordentligt i matchen mellan Elfsborg och Kalmar FF. Elfsborg är jättefavoriter men jag tycker att de är på tok för stora favoriter. Det skiljer inte mer än fyra poäng mellan lagen i Allsvenskan och Kalmar har en klart uppåtgående form. Glöm inte att Kalmar dessutom har vunnit de tre senaste mötena mot just Elfsborg. Här kan det mycket väl skrälla till och oddset på den raka tvåan går ej att tacka nej till.

Elfsborg - Kalmar FF  2 - (5,25)

 

En match det dock inte kommer att skrälla i är Falkenberg mot Djurgården. Falkenberg ligger toksist i tabellen, de är det sämsta hemmalaget, det sämsta bortalaget och har den sämsta formkurvan (en seger på de senaste femton spelade matcherna och det mot Gefle). Djurgården har slagit Falkenberg i fyra raka möten och har målskillnaden 11-1. Nog så, tvåa!

Falkenbergs FF - Djurgårdens IF  2 - (1,85)

 

Uppe i Sundsvall tar Giffarna emot AIK och här är Solnaiterna berättigade favoriter. De är Allsvenskans bästa bortalag och har grym plusstatistik på GIF Sundsvall med endast en förlust på tretton matcher. Formmässigt är jämförelsen nästan löjlig då AIK bara har en förlust på de fjorton senaste matcherna (och det borta mot Malmö). Visst är både Ofori och Isak avstängda men nog skall det finnas tillräckligt med kvalitet ändå?!

GIF Sundsvall - AIK  2 - (1,71)

 

Ett annat lag med galen form är IFK Norrköping som har knåpat ihop fjorton raka matcher utan förlust. På hemmaplan är de obesegrade och har en målskillnad på 25-8. Nu kommer Jönköping på besök och jag har svårt att se att sviten bryts här. Etta!

IFK Norrköping - Jönköpings Södra  1 - (1,45)

 

Jag spelar en fyrling till mer än 24 ggr insatsen men lägger även fyra singlar om någon match skulle spricka. Dessa odds och mycket mer finns hos Odds.nu!

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier