Ny medarbetare

2016-09-16 9:45

Som några kanske märkte i söndags har Spelbloggen en ny medabetare. En mer eller mindre halvgalen Helsingborgare som ser på fotboll med lite andra ögon än en själv. Denna söndag får vi se vad Rickard hittar för speltips. Mina egna för fredag samt lördag kommer här:

 

Toppen mot botten när Örebro tar emot formsvaga Sundsvall. Örebro plockar dom poäng de skall och är starka hemma, medans Sundsvall har inlett en riktig kräftgång de sista månaderna. Nu skall det sägas att Örebro har det väldigt svårt för Sundsvall som har vunnit de tre senaste mötena mellan lagen. Dock så tror jag att den raden kommer att brytas idag och Örebro tar en komfortabel seger.

Örebro - GIF Sundsvall  1 - (1,62)

 

Samtidigt spelas matchen mellan Jönköping Södra och Hammarby. Bajen har sent om sider hittat en galen formtopp och är riktigt svåra att besegra just nu. Jönköping blandar och ger och det är svårt att säga hur kvällens prestation kommer att se ut. Jag har svårt att se Hammarby förlora denna match då de endast förlorat mot J-Södra en enda gång under de tio möten lagen har haft. Men Jönköping är riktigt bra på hemmaplan så ett oavgjort resultat ligger nära till hands.

Jönköping Södra - Hammarby  X - (3,50)

 

Under lördagen har vi en på förhand jämn match mellan Kalmar FF och Östersund. Kalmar har gjort det riktigt bra på slutet med segrar mot Helsingborg och Djurgården och två oavgjorda matcher mot starka Malmö FF. Östersund ligger visserligen högre upp i tabellen men de har förtvivlat svårt att vinna på bortaplan. Mitt tips går till Kalmar FF.

 

Kalmar FF - Östersund  1 - (2,40)

 

Att få över 13,5 ggr insatsen på denna trippel tycker jag är väldigt bra betalt. Spelar även tre singlar om jag skulle spricka i någon match och mina odds hittar jag hos Odds.nu!

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier