Klappat och klart!

2016-09-26 9:45

Ikväll spelas inte mindre än fem Allsvenska matcher och fyra av dem känns synnerligen intressanta. Det har varit mycket "stolpe ut" ett tag så nu är det dags att det ändras. Jag tror stenhårt på mina fyra matcher idag och trots blygsamma odds ska det hämtas pengar.

 

Djurgården åker till Norrköping för en riktigt svår bortamatch. Peking är obesegrade på hemmaplan i år och har 14 raka matcher i serien utan förlust. DIF har som vanligt en lång skadelista och dessutom är Mathias Ranégie avstängd så det gör ju inte uppgiften lättare. Norrköping gör i snitt 3 mål per hemmamatch samtidigt som Djurgården enbart har mäktat med 0,8 mål per bortamatch så ettan känns säker.

IFK Norrköping - Djurgårdens IF  1 - (1,68)

 

En gjuten hemmaseger till bör komma mellan IFK Göteborg och Östersund. Göteborg är bra hemma medans Östersund inte plockar alltför många poäng på bortaplan. Östersund har dessutom fått några kännbara skador och avstängningar vilket jag tror kommer att märkas. Detta blir nog en komfortabel vinst för Änglarna.

IFK Göteborg - Östersunds FK  1 - (1,73)

 

När vi ändå är inne på hemmasegrar slår vi väl till med att Örebro slår Gefle. Örebros form kanske inte ser så imponerande ut men förlusterna har kommit mot Malmö, Norrköping samt AIK så det är förståeligt. Gefle har förtvivlat svårt att plocka några trepoängare och jag tror de kammar noll även idag.

Örebro SK - Gefle IF  1 - (1,50)

 

En hemmaseger blir det definitivt inte mellan Falkenberg och Hammarby. Falkenberg är tvärsämst och förlorar oavsett motstånd. Tvåa!

Falkenbergs FF - Hammarby IF  2 - (1,62)

 

En fyrling som ger strax över 7 ggr insatsen och hos Odds.nu hittar du dessa odds samt mycket mer.

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier