VM Kval

2016-10-06 10:52

VM kvalet till Ryssland 2018 fortsätter idag, ikväll och i natt. Det innebär väldigt många matcher och från alla dessa har jag lyckats hitta fem stycken troliga. Det är tre från de europeiska kvalgrupperna och två från Sydamerika.

 

I grupp D i det Europeiska kvalet möter Irland Georgien på hemmaplan. Georgien är inte helt ofarliga men jag håller ändå Irland som det bättre laget. Lagen har mötts hela sju gånger sedan 2003 och Irländarna har vunnit alla dessa sju möten, och den åttonde kommer idag.

Irland - Georgien  1 - (1,45)

 

I samma grupp hittar vi nästa match mellan Moldavien och Serbien. En riktig måstematch för Serbien som endast fick oavgjort hemma mot Irland sist. Som jag ser det bör Serberna vara någon klass bättre än Moldavien även om de inte är något strykgäng längre. 

Moldavien - Serbien  2 - (1,30)

 

Den sista europeiska matchen jag väljer att spela på står mellan Liechtenstein och Albanien. I ärlighetens namn har jag väl ingen "örnkoll" på Albansk fotboll men jag vet precis hur dåliga Liechtenstein är. 8-0 förlusten mot Spanien sist säger det mesta.

Liechtenstein - Albanien  2 - (1,23)

 

I det sydamerikanska VM kvalet under natten möter Argentina Peru på bortaplan och visst tar väl Messi & Co en säker trepoängare här?! Trots att Argentina har haft lite problem med målfabrikationen har de ändå tagit greppet om kvalet och mot Peru har de aldrig förlorat i tävlingsmatcher.

Peru - Argentina  2 - (1,85).

 

Sist men inte minst bjuder jag på en riktig stänkare. Uruguay är jättefavorit hemma mot Venezuela och till en början kändes det som en säker seger för hemmanationen men jag har börjat tvivla. Venezuela ligger tvärsist i kvalgruppen och är inte ett av de största sydamerikanska lagen, men mot Uruguay brukar de prestera över sin förmåga. På 10 möten mellan lagen har Uruguay vunnit 3, Venezuela 2 och de övriga 5 har slutat oavgjort. Varför inte ett kryss till?

Uruguay - Venezuela  X - (5,00)

 

Så där har ni det. De klentrogna står över den sistnämnda matchen och spelar en fyrling till drygt 4,3 ggr insatsen medans de modiga spelar femlingen till 21,5 ggr pengarna.

Är ni osäkra på vart man egentligen hittar de bästa oddsen till varje spel? Gör som jag och surfa in på Odds.nu, där finns allt man kan behöva.

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier