In i kaklet

2016-10-31 12:23

Allsvenskans näst sista omgång spelas idag och inte speciellt mycket står på spel. Efter en tid där resultaten minst sagt inte gått min väg hoppas jag på att avsluta med stil. Får vi se om alla fyra matcher sitter eller inte.....

 

Örebro - Östersund. En rätt oviktig match där Östersund gjort det riktigt bra på slutet medans Örebro har blandat och gett. Detta har gjort Örebro till mindre favoriter än de borde vara då Östersund är Allsvenskans näst sämsta bortalag. Jag tackar och tar emot och spelar ettan utan att tveka.

Örebro SK - Östersunds FK  1 - (2,45)

 

Jönköping Södra - AIK. Här kan jag inte tänka mig något annat än en AIK seger. De är ett av seriens bästa lag på bortaplan och har andraplatsen inom räckhåll. Visst har J-Södra spelat riktigt bra de senaste matcherna men här blir det tufft då Solnaiterna har betydligt mer att spela för.

Jönköping Södra - AIK  2 - (1,61)


Djurgårdens IF - BK Häcken. I denna match har oddssättarna DIF som favoriter men jag är inte alls så säker. Häcken har visserligen läckt som ett såll försvarsmässigt sista tiden, men mot Djurgården brukar de ha det lätt. De sista tio matcherna mellan dessa lag har endast inneburit en DIF seger och i år har de oavgjorda resultaten uteblivit för stockholmarna. Detta lämnar en tvåa kvar att spela på.

Djurgårdens IF - BK Häcken  2 - (2,95)

 

IFK Göteborg - Elfsborg. En öppen match mellan fyran och femman i tabellen. Båda lagen har riktigt bra form men Göteborg kommer att få klara sig utan S.Rieks vilket är ett tungt avbräck. Målsnålt har det varit de sista åren med endast fem gjorda mål på lika många möten. Elfsborg har dock inte slagit Göteborg sedan 2012 så det är inget drömmotstånd direkt. Här spelas 1X och det kommer troligtvis att räcka.

IFK Göteborg - Elfsborg  1X - (1,32)

 

Detta var dagens tips och hos Odds.nu hittar jag de bästa oddsen på varje match.

 

Frederic "Silverfox" Klein

Följ oss på sociala medier